Kundereferencer

Thomas Skelbo, Konsulent, Finansforbundet

Kirsten Bynge, Uddannelseskonsulent, HR/DSB Uddannelsescenter

Lisbet Hjort, HR-konsulent, Ballerup Kommune

Mette Deibjerg, Viceinspektør, Brøndagerskolen

Tove Hels, Strategisk analytiker, ph.d., Chefkonsulent

Kære Hans

Tak for en virkelig spændende tromme-teambuilding i går. Du skal vide, at jeg udelukkende har fået begejstrede tilbagemeldinger – selv fra nogle af dem, som normalt er MEGET svære at overbevise om, at det kan være spændende at komme ud af sin comfort zone. 

Det er altid en oplevelse at møde mennesker, der ved, hvad de gør, og hvorfor de gør det. Du er en af dem. Med din energi, indsigt og dygtighed får du folk fuldstændig med, og det er der, det spændende begynder. Jeg har allerede hørt begreberne ‘giddengaz’ og ‘attitude’ brugt i gruppen om andre ting. Det bliver fælles begreber, vi kan referere til også i faglig sammenhæng. Skønt.

En af de nyansatte kom med en pointe, som jeg ikke havde set på forhånd: Hvor er det dejligt at være med i noget, hvor vi alle sammen er på lige fod, også selvom man er helt ny.

Tusind tak

Bedste hilsner

Tove

Lena Särenborg, Executive Assistant, Janssen-Cilag AB
“Tack så mycket för senast! Alla var så nöjda och framför allt STOLTA efter våra företagsdagar. De tyckte du var inspirerande och du fick verkligen igång dem. Jag kan bara säga att som första grupp var det lite spänt att börja ”sjunga” med en helt ny grupp, men det släppte oväntat snabbt.
Här är videon

Enjoy!
Bästa hälsningar, Lena”

Christoffer Lorenzen, Vice President, Area Country Manager,Central & Eastern Europe, Chr. Hansen A/S
“På vegne af alle deltagerne i sidste tirsdags team building session på Chr. Hansen ville jeg gerne takke dig for en velgennemført, sjov og involverende seance. Vi opnåede præcis det, som vi havde håbet på, nemlig at få rystet vores gruppe sammen og at skabe en fælles oplevelse og referenceramme.

…Og udover det, så var der en række betragtninger, som vi tager med os videre, hvor det at indgå i teams og få ydet det maksimale som gruppe har lighedstræk fra at spille i band eller virke i en salgsorganisation.”

Julie Rosendal, PR & Communications Manager, Dell | Denmark
“Dell Danmark benyttede Hans Fagt d. 23. februar 2012 til et medarbejderevent for ca. 120 medarbejdere, som skulle mærke følelsen af at spille i orkester sammen og dermed samarbejde på kryds og tværs af forskellige afdelinger – at gå fra et enmandsband til et orkester.
Vi havde alle en fantastisk oplevelse med Hans Fagt, der engagerede sig dybt i de 60 minutter, vi havde afsat til dette punkt. Hans Fagt formåede med sin musikalitet at få alle med i orkestret, alle viste stor begejstring under øvelserne, folk gav sig 100% og efterfølgende har mange medarbejdere rost indslaget og ikke mindst Hans Fagts evne til at dirigere orkestret og give vores medarbejdere 60 uforglemmelige minutter og gode værktøjer, som vi kan bruge i det fremtidige samarbejde afdelinger i mellem.

En stor tak til Hans Fagt, som vi helt sikkert kan anbefale til andre.”

Lars Altemark, Supply Chain Director, IC Companys:

“I have worked with Hans and Creative Hands on some occasions with great success, both at LEGO and at IC Companys. The purpose has either been teambuilding exercises, internal conferences or a combination of both. Each time there have been focus themes, which always has an element of communication in it. I have briefly explained the theme and the purpose of the exercise to Hans, who always have delivered to full satisfaction. Through his musical background, understanding and interest in human behaviour and communication, Hans has the ability to convey an understanding of the importance of communication (and how we communicate) in a different, very transparent and involving way. Apart from delivering on the message, it also creates a lot of energy and fun and is a great way to end a meeting or a day with. I am sure I will continue to work with Hans and can truly recommend his work to anyone who is looking for an involving, different, fun and effective way to deliver the message of communication and can do attitude.”

Mette Tørring Damsgaard, HR-konsulent, Post Danmark A/S:
“Jeg har i flere forbindelser med lederudvikling haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Hans Fagt. Både i små og store gruppe formår Hans i kraft af sin store entusiasme og energifyldte person at skabe en utrolig gejst i rummet og få alle med. Man kan ikke undgå at blive grebet af stemningen. På workshoppene arbejdes der bl.a. med, hvordan ”musikken kun spiller” når man er opmærksom på sine omgivelser, lytter til hinanden og samarbejder.”

 

Henriette Pirchert, Koordinator, Holstebro Kommune:

“Først og fremmest tak for en fantastisk oplevelse på Stofbehandlingen, Holstebro Kommunes seminar i Skive. Det var utroligt dejligt at opleve dit store engagement og energi i workshoppen. Efter en lang dag med en hel del teori, var vi “godt brugt i hovederne”, men du formåede i løbet af meget kort tid at få hele teamet tunet ind på dét at lege, at slippe tankerne fri, at grine og bare give sig hen til lyde, musik og trommespil. Jeg tror, at de fleste blev lidt nervøse ved tanken om at skulle spille et instrument, men du kunne, med din professionalisme, krydret med humor og et enormt energiniveau, få alle med. For personalet var det dejligt at opleve hvordan det at komme på ukendt grund, gjorde oplevelsen af vores sammenhold endnu større. Vi vil se tilbage på et seminar, hvor grinet sammen med alvoren var i centrum. Din musikalske teambuilding var med til at gøre seminaret til en helstøbt oplevelse.Vi giver dig de bedste anbefalinger her fra:-)”

Thomas Skelbo Neldeberg, Konsulent, Finansforbundet:

“Hans Fagt er formodentlig den mest engagerende og professionelle person på markedet indenfor feltet. Med sit fantastisk høje energiniveau skaber han nogle utroligt dynamiske workshops, der skaber positiv energi, glæde, begejstring og ikke mindst stærke fællesoplevelser, som man som deltager kan vende tilbage til igen og igen. Vi kan kun anbefale Hans Fagt, og dét han skaber i f.m. kurser, konferencer og lignende aktiviteter.”

Thomas Heintzelmann, Founder and CEO, PRO:FOUND:
“Hans Fagt has on numerous occasions prooved his value adding abilities in Team development and in particular, leadership Team development processes. In short, what he contributes with is a common understanding of what good cooperation sounds like, that there are so many ways to learn and that the musical way is one of the most productive – and last but not least, he is a genuine energizer! We have been working together developing Teams on more that 15 different occasions. It never fails!”

Mogens Petersen, chefkonsulent v/ Green & Andersen • erhvervspsykologi:

“Kære Hans. Bedre illustration af samarbejdets ‘rytmik’ – og balancen mellem indadvendt og udadvendt fokus i det virksomme samspil – end i din workshop mindes jeg ikke at have oplevet andetsteds. Humoristisk, energisk og medrivende? Ja, ubetinget! Men også: Tankevækkende, præcist og sagligt. En på opleveren – og en på forstanden. Stor hilsen Mogens Petersen”

Søren Jacobsen, Adm. direktør, STATEN OG KOMMUNERNES INDKØBS SERVICE A/S:
“Det var inspirerende og skægt at se, hvordan rytme og musik kan bruges som led i udviklingen i vores samarbejde. Hans Fagt gik til opgaven med kolossalt engagement og energi. Han var meget hurtig til at forstå opgaven og den sammenhæng, den skulle ses i. Det var først og fremmest en sjov øvelse, som gav anledning til en masse iagttagelser – nogle observationer, som jeg kunne forbinde med hverdagen. Det vigtigste for at skabe en blivende effekt er, at man får drøftet det. som viste sig i workshoppen, og at folk forstår at det har betydning for hverdagen. Vi har taget det meget seriøst. Jeg tror, Hans Fagt har noget nyt at tilbyde i faglig kommunikation og man lærer bedst, når det er nyt. Det var spændende at observere, at musikalsk teambuilding kan integreres i forhold til lederuddannelse.”

Torben Poulsen | Vice President Operations, European and Emerging Markets | LEGO Group:
” I det nye lederteam blev vi hurtigt enige om, at vi ville styrke vores evne til at samarbejde som et team. Hans Fagt førte os gennem en rytmisk session – og vi lærte noget om at performe som et team. I den rytmiske session var vi som udgangspunkt helt lige og nødt til at bruge kompetencer, som ikke til dagligt bliver anvendt så meget. Det var synligt, når vi lykkedes som et team – og især meget hørbart, når vi ikke lykkedes. Det der er stærkt ved det rytmiske og gruppesammenspillet er, at du kun får succes ved at være meget god til at lytte. Man bliver afhængig af at forstå og ikke mindst forudse, hvad de andre gør. Snak fører ingen vegne – her er vi nødt til at handle os til succes. En rigtig god metafor på samarbejde. Og vi fortsatte efter middagen – fordi det var rigtig sjovt.”

Sys Boe Monefeldt, Climate Consultant, IBM HR Learning, IBM Denmark:
” Hele IBMs ledergruppe stod omkring et springvand på en konference location og klappede, sang og trampede i gulvet. Fordi vi var midt i en rytmeworkshop. Forsøgte på bedste vis at skabe eller følge en rytme. Og hver fugl synger jo som bekendt med sit næb…. Det var sjovt og en meget illustrativ bekræftelse af, at man kommer længst ved at lytte. Rytmerne blev yderst professionelt instrueret og guidet af Hans Fagt. På en tillidsskabende måde formår Hans Fagt at skabe en særlig samhørighed blandt en gruppe IBM’ere, der ikke arbejder sammen i det daglige, men som deler fælles forretningsmål. Der foregik en synlig “optøning” af formelle roller og relationer som var motiverende og opløftende. Jeg kan varmt anbefale, at bruge Hans Fagts rytmer til enhver form for læringsaktivitet. Hans’ musiske professionalisme og pædagogiske forståelse er intet mindre end unik.”

Lisbet Hjort, HR-konsulent Ballerup kommune:
“Fantastisk oplevelse at deltage i workshoppen! Hér fik jeg mulighed for at koncentrere mig 100 % om mit eget bidrag, fordi jeg havde en fundamental tryghed ved Hans’ ledelse af opgaven. Hans Fagt fik alle til at koncentrere og engagere sig. Og fik med små vink givet et praj om, hvor vi skulle hen hver især  – og sammen. Et virkeligt godt billede på god ledelse. Samtidig blev min opmærksomhed på samarbejdet med de øvrige deltagere skærpet. Vi er alle lige og bruger sider af os selv, som vi ikke plejer at bruge i et samarbejde. Det kræver mod – og det fik vi lidt efter lidt. Og så er det i øvrigt sjovt – især når det lykkes at få det helt rigtige udtryk frem. Det gik der sport i at få.”

Susanne Manly, Konsulent, Opfindelser og Kreativitet, Teknologisk Institut:
“Hans Fagt arbejder seriøst og meget professionelt med sin workshop. Denne professionalisme smitter af på deltagerne, og deltagerne bliver hurtigt trygge og arbejder meget intenst og målrettet. Det er i krydsfeltet mellem tromme, person og ord, at der skabes et anderledes lærings – og erkendelses-rum, og den efterfølgende refleksion betyder. at deltagerne får mulighed til at sætte ord på deres oplevelser og derigennem blive bedre til at forstå deres konkrete udfordringer i arbejdssituationen. Workshoppen kan ses som en ny og anderledes måde at italesætte relevante arbejdsrelaterede udfordringer på.”

HK logo
Nordea Logo

Tidligere kunder

 1. ALKA forsikring A/S
 2. Aller Media A/S
 3. Alm. Brand
 4. aPureBase ApS
 5. Arctic Paper
 6. Arbejdernes Landsbank
 7. AstraZeneca
 8. ATP
 9. Ballerup Kommune
 10. BDO Scan Revision
 11. BEC
 12. Berendsen A/S
 13. Berlingske
 14. Bestyrelsen for Selvstændige og Freelancere
 15. Birkerød Kommune
 16. Bisca A/S
 17. Blumøller
 18. Boligselskabet Baldersbo
 19. Boston Scientific
 20. BRFkredit A/S
 21. Brøndagerskolen
 22. Brøndby Kommune
 23. Børnefonden
 24. Børnehjemmet Søhuset – Nordjyllands Amt
 25. Børns Vilkår
 26. C & N Aalborg
 27. Carl Bro A/S
 28. Cefal
 29. Center for Kvalitetstilsyn og Regulering
 30. Center for Ledelse
 31. Chr. Hansen A/S
 32. CiToxLAB Scantox A/S
 33. Coloplast
 34. Compo Tech A/S
 35. Conditori La Glace
 36. Connector A/S
 37. Coop Danmark A/S
 38. Copenhagen Admiral Hotel
 39. Copenhagen Business School
 40. Dalhoff Larsen & Horneman A/S
 41. Danmarks Radio
 42. Danmarks Tekniske Universitet
 43. Dansikring
 44. Dansk Gas Forening
 45. Dansk Golf Union
 46. Dansk Magister Forening
 47. Dansk Socialrådgiverforening
 48. Danske Bank
 49. Danske Kreds
 50. DASAM
 51. Dell
 52. Diesel
 53. DIEU
 54. dnp denmark A/S
 55. Domea
 56. DSB
 57. DTU Fødevareinstituttet
 58. Eli Lilly
 59. Embedslægeinstitutionen / Region H & S
 60. Ementor
 61. E. Nielsens mekaniske Stenhuggeri A/S
 62. F.L.Schmidt & Co.
 63. Fakta
 64. Ferring
 65. Ferrosan
 66. Finansforbundet
 67. Finansrådet
 68. FIU’s Udviklingsenhed
 69. Folkeuniversitetet i Lund
 70. Foreningen for Erhvervskvinder
 71. Forsvarsakademiet
 72. Fredensborg Kommune
 73. Frederiksberg Forsyning A/S
 74. Frederiksborg Amt
 75. Frederikssund Kommune
 76. Frederikssund Hospital
 77. Frøbels Seminarium
 78. GlaxoSmith-Kline
 79. GN Store Nord
 80. Gordios
 81. H:S Apotek
 82. HAVE PR
 83. Helsingør Kommune
 84. Herfølge Boldklub
 85. Herlev Hospital
 86. Hilton Copenhagen Airport Hotel
 87. Hjemmeplejen Indre Østerbro
 88. HK
 89. HK Ungdom
 90. Holbæk Kommune
 91. Holten Lange A/S
 92. HOME
 93. HR/DSB
 94. UddannelsesCenter
 95. Huber Engineered Materials
 96. Hørsholm Kommune
 97. IBM
 98. IC Companys
 99. Implement
 100. Infomedia A/S
 101. Insights Danmark
 102. InTouch A/S
 103. Intrum Justitia
 104. Janssen-Cilag A/S
 105. JELD WEN
 106. Jægerhuset, Hørsholm
 107. Katalyst Aps
 108. Kimberly-Clark
 109. Kirudan
 110. KK Electronic A/S
 111. Klar Forsyning
 112. KMD
 113. KODA
 114. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
 115. Kreds Syd
 116. Kulturarvstyrelsen
 117. Kulturhuset Templet, Lyngby
 118. Kunstakademiets Arkitekskole
 119. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen
 120. Kvik
 121. Kvist Industries
 122. Københavns Amt
 123. Københavns Borgerrepræsentation
 124. Københavns Erhvervs Akademi
 125. Københavns Kommune
 126. Københavns Tekniske Skole 
 127. La Glace
 128. LEGO
 129. LO
 130. LO Ungdom
 131. Lundbeck
 132. M/S Sikker Havn
 133. Mannaz
 134. Merrild
 135. Metropol, Center for Ledelse og Styring
 136. Milling Hotels
 137. Ministeriet for Børn og Undervisning
 138. Mærsk
 139. Naturerhvervstyrelsen
 140. NCC
 141. NEYE
 142. NNIT
 143. Nordea
 144. Nordbyskolen
 145. Nordjyllands Amt
 146. Novo Nordisk
 147. NSS Financials A/S
 148. Nycomed
 149. Nykredit A/S
 150. Nykredit Ejendomme A/S
 151. OMD
 152. Oticon A/S
 153. PensionDanmark
 154. Peugeot
 155. Politiforbundet
 156. Post Danmark A/S
 157. Pædagogisk Medhjælper Forbund
 158. Radiometer Medical
 159. Rambøll
 160. Riskpoint
 161. Royal UniBrew
 162. Rockwool
 163. Roskilde Tekniske Skole
 164. RSM Plus A/S
 165. Sanistål
 166. SA
 167. Sauer-Danfoss
 168. Scanomat
 169. Sepia Proximity
 170. Skanska
 171. Skat
 172. Skatteministeriet
 173. Skejby Sygehus
 174. Slots- og Ejendomsstyrelsen
 175. Socialdemokratiet (DK,Norge, Sverige, Finland)
 176. Socialpædagogernes Landsforbund
 177. Specialbørnehaven Åbjergvej
 178. Statens Center for Kompetenceudvikling
 179. Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S
 180. Sticks’n’Sushi
 181. Stofrådgivningen, København
 182. Styrelsen for patientsikkerhed
 183. Stålfors
 184. SunChemical
 185. Sundhedsstyrelsen
 186. Synoptik
 187. Sødalskolen
 188. TDC
 189. Teknologisk Institut
 190. Telia
 191. Told & Skat
 192. TopNordic
 193. TrygVestas
 194. Træ & Byg A/S
 195. TV2/Danmark
 196. Tyco
 197. Udenrigsministeriet 
 198. Undervisningsministeriet
 199. UNIQA A/S
 200. Unomedical
 201. Vejdirektoratet
 202. Verdo
 203. Vestas
 204. Vestegnen HF & VUC
 205. Vestsjællands Amt
 206. Viggo Laursen A/S
 207. VIA University College
 208. Wacker
 209. WillemoesKompagniet
 210. Würth A/S
 211. Xellia Pharmaceuticals ApS
 212. ZenIT Consult
 213. Økonomi og Erhvervsministeriet
 214. Aalborg Universitet, Institut for kommunikation
 215. 3F
 216. Flere er på vej